trade-20-05-14Міжнародний Трейд-клуб, Вінниця, 20.05.14 - фоторепортаж з зустрічі вінницьких підприємців і представників посольств 16 країн. Мета - презентація свого бізнесу для пошуку закордонних інвесторів та партнерів.

1. Спочатку кілька вітальних слів сказав Валерій Балясний - генеральний секретар Трейд-клубу. Він максимально лаконічно пояснив  підприємцям, що тільки від їх активності в налагодженні міжнародних контактів залежить успіх справи.


2. Пані Соня Крайчова - президент Міжнародного Трейд-клубу, 1 секретар Посольства Республіки Словакії в Україні.


3. Презентації, гадаю, двох найсміливіших та найпідготовленіших підприємців Вінничини - проект молочного виробництва та виробництва меблів. В умовах цейтноту вони підготували візуальні матеріали в цифровому форматі та мали готові фінансові розрахунки.


 


 


 


 


 


 


 


Представники посольств - уважні й зосереджені.


 


 


 


 


 


4. Другий етап міжнародної зустрічі - персональне спілкування з представниками посольств 16 країн світу. Представник Німеччини поставився до своєї місії надвідповідально - підготував зустрічні пропозиції від німецьких підприємців українським.


 


5. Підприємці по черзі обходять представників усіх країн. Хтось презентує друковані матеріали - рекламні буклети, листівки, хтось - зразки продукції, хтось озброєний лише ентузіазмом і активно спілкується. На завершення - обмін візитівками.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

В наступному випуску ел. журналу "Успішний підприємець" читачі докладно дізнаються, про що слід пам'ятати, готуючись презентувати свою справу потенційному інвестору.

Детальніша інформація про Міжнародний Трейд-клуб: http://www.mtk-ua.org/ru

 

TPL_BACKTOTOP